Nerebyskogens väg 10

Harestad, Kungälvs kommun Se på karta

1 700 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 603 m²

Bo naturskönt i Nereby, nu har vi två attraktiva tomter redo för nybyggnation knutna till A-hus med flera olika fina husval.

Här erbjuds nu två attraktiva tomter redo för nybyggnation utanför detaljplanerat område. Positivt förhandsbesked finns för uppförande av enbostadshus. Här bor man tyst och verkligen rofyllt, nära till älvstråket och omgiven av lummig natur. Badmöjligheter finns endast en kort promenad ifrån på 7 min.

Beläget på båda tomterna finns ett fritidshus. Vid upprättande av ett nytt hus så placerar man det nya huset där det gamla ligger som en ersättningsbostad. Utöver det så finns inga begränsningar eller riktlinjer kring byggnationen, men husförslag och kalkyler finns att ta del av på förfrågan.

I Nereby bor man med kort avstånd till kornhallsfärja. Där erbjuds smidig kollektivtrafik samtidigt som kostnaden hålls nere då man bara behöver resa inom Göteborgs Stad. Drottningtorget i Göteborg ligger så lite som ca 10 km bort fågelvägen! Man har inte heller långt till Ytterbys fina service, omsorg och kommunikationer (pendeltåg till Gbg C på 17 min) samtidigt som både E6:an och Kornhalls färja enkelt nås, här skapas perfekta förutsättningar för såväl barnfamiljen och pendlaren som vill slippa undan stressen.

Vatten och avlopp.
Vattenbrunn anläggs lokalt på tomten i enskild lösning. Eftersom det är två nya tomter bredvid varandra så anläggs ett gemensamt avlopp för fastigheterna vilket är till en ekonomisk fördel.

Tomt 1: 1603 kvm (Nerebyskogens väg 10)
Tomt 2: 2114 kvm (Nerebyskogens väg 12)

Husförslag och kalkyler finns att ta del av.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Karin Rolland

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Karin Rolland, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0733-281108

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.