Ljusnedals fritidsby 414

Härjedalens kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 100 m²

Tomt med ett fjällnära och fridfullt läge i vackra Ljusnedal! En perfekt utgångpunkt för såväl fritidsboende som åretruntboende med direkt närhet till både sommar och vinteraktiviteter. Här bor ni ett stenkast från Driving rangen och Ljusnedals naturskönt belägna golfbana. Vintertid passerar längd och skoterled i området och på bara några minuter med bil nås Funäsdalen med både skidbackar och ett trevligt utbud av butiker och restauranger.

Tomten ligger i ett relativt nybyggt stugområde med både fritidsboende och permanentboende. Tomterna är placerade i en cirkel runt en allmänning. Den här tomten på 1100 kvm är bevuxen med en hel del skog men är relativt plan och enkel att bygga på. Byggnad får uppföras i en våning med en högsta byggnadshöjd av 3,5 meter. Vind får inte inredas. Högst en femtedel av fastigheten får bebyggas.

Anslutningsavgift för el (1 lgh) samt anslutning för kommunalt vatten och avlopp (1 lgh) ingår i köpet och förbindelsepunkt finns vid tomtgräns. Fiber kan anslutas och kostnad för anslutning är förnärvarande 19 900 kr plus eventuell grävning.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Malin Nyström

Funäsdalsfjällens Fastighetsbyrå AB
0705-88 61 27