Eriksbergsvägen 10 B

Helenelund, Sollentuna Se på karta

5 000 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 021 m²
Antal besök
1 268
Dagar på Hemnet
1

I eftertraktade Helenelund finns nu äntligen en plan och lättbebyggd tomt om 1021 kvm. Här finns möjlighet att bygga sin drömvilla antingen på egen hand eller genom husleverantör. Fastigheten ligger lugnt i uppvuxet och mysigt villakvarter.

Enligt detaljplanen är tillåten byggnadsarea 1/5-del av tomtytan (alltså 200 m²) och av dessa får utehus/garage uppta högst 50 m². Med möjligheten att få bygga dessa 200 m² i flera plan kan ett blivande hus bli mycket stort om det önskemålet finns. Fritt att rita och uppföra hus efter eget tycke, ej husleverantörsbundet.

I denna del av barnvänliga och omtyckta Sollentuna har du promenadavstånd till välsorterade livsmedelsbutiker, flera omtycka skolor, förskolor och lekplatser samt närhet till Edsvikens vatten och natur. Goda kommunikationer med promenadavstånd till Helenelunds station varifrån du når Stockholms Central på 12 minuter och Arlanda på ca 23 minuter med pendeltåg. Här går även diverse busslinjer. Med bil nås E4:an på ca 5 minuter. Närhet till Sollentuna Centrum och Kista Galleria med möjlighet till shopping och nöje.

Kontakta gärna mäklaren för mer information om att köpa, bebygga en tomt och för idéer på hur du bebygger just denna tomt t.ex. med parkeringsplats m.m.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Sollentuna

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.