Violgatan 5

Herrljunga Karta & restider

TomtTomt

Fly storstadsstressen och bygg ditt drömhus i Herrljunga, på pendlingsavstånd till flertalet städer i Västsverige! Herrljunga kommun erbjuder möjlighet att förvärva denna byggklara tomt i det nya Horsbyområdet, ett stenkast från skola och strövområden. Tomten mäter 1123 kvm och har ett högt läge utefter Violgatan. Här bor ni naturnära i barnvänligt område med närhet till bland annat förskola, skola, kommunikationer och service. Järnvägsstationen ligger på promenadavstånd och här tar man sig vidare i flera riktningar.

Kommunen tillämpar ett kvadratmeterpris och varje tomt prissätts efter storlek. Priset är 178 kronor per kvadratmeter. Fastigheten säljs exklusive anslutningsavgifter. Planen medger uppförande av ett fristående bostadshus med en eller två våningar. För information om anslutningsavgifter se www.herrljunga.se

Herrljunga tätort ligger strategiskt med bra kommunikationer till många städer i Västsverige vilket ger mycket goda pendlingsmöjligheter. Med tåg är du i Alingsås på ca 20 min, i Göteborg ca 50 min, Borås ca 35 min och förbindelserna är täta.

I området finns fler tomter till försäljning, kontakta mäklare Therese Häggsjö för vidare information.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 123 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Violgatan 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
200 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

2 897
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 302 dagar sedan, den 22 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips