Hjälmaryd Mellangården

Hjälmaryd, Ljungby kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
6 000 m²

Läget i Hjälmaryd är perfekt för dig som vill bo lantligt men med närhet till allt som ett smidigt vardagsliv kräver. Njut av lugnet och skogen kring knuten, placera altanen på ditt favoritläge och upplev lyxen och tillfredställelsen av att allt är nytt! Tomtens yta möjliggör för garage/häststall/verkstad på fastigheten. Låter det som att du hittat hem?

Tomten erbjuds att köpas med villabyggnation. Det vill säga, ni köper tomten samtidigt som ni sluter ett avtal för att bygga ett valfritt gediget Hjältevadshus på tomten. Prisexemplet avser nyckelfärdigt hus med färdigställd nedervåning av modellen Sol 164 inklusive byggherrekostnader, elanslutning, vatten och avlopp. Huset har golvvärme, kök från Ballingslöv, energisnål värmepump från NIBE och keramik i badrummet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger härliga umgängesytor.

Exakt utformning av villan på er tomt bestämmer ni själva i samråd med säljaren på Hjältevadshus Josefin Nygren 0733424520. När alla handlingar är framme och ni har en samlad kontroll över totalkostnaden för er tomt och Hjältevadshus, skriver vi avtal för markköp och byggnation. Du får ett genomtänkt högkvalitativt hus med mycket låga driftkostnader.

Frågor gällande Hjätevadshus kontakta Josefin på 0733 42 45 20

Frågor gällande fastigheten kontakta Micael på 0703 45 21 00

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Ljungby

Kontakta mäklaren

Micael Steneland

Mäklarhuset Ljungby
Mäklare Micael Steneland, Mäklarhuset Ljungby
0703452100
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas