Hofterups kyrkoväg 63

Hofterup, Kävlinge kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1,5 ha

Ny ägare sökes till en generös tomt om 15 017 kvm belägen i attraktiva och hästtäta Hofterup. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område med underbara möjligheter att skapa sitt drömhem från grunden. Tänk att få bosätta sig ute på landsbygden med lugn och skön miljö, utan stress och med större yta för barn och familj. Njut av magiska solnedgångar och friutsikt över fälten.

Positivt förhandsbesked finns för enbostadshus/hästgård (2020-06-02).

"Ett positivt förhandsbesked är bindande i två år från det att beslutet vann laga kraft. Det innebär att du måste söka bygglov inom den tiden om du vill använda förhandsbeskedet. Byggnadsnämnden kan under de två åren inte avslå en bygglovsansökan för den åtgärd som förhandsbeskedet gäller men det förutsätter att din ansökan om bygglov helt stämmer med ditt förhandsbesked."

För hjälp med totalentreprenad och nyckelfärdiga hus ta gärna kontakt med Mikael Westergren på LB-HUS, 070-553 36 10 alt besök deras hemsida www.lbhus.se

Områdesbeskrivning
Hofterup är en tätort i Kävlinge kommun med 4000 invånare, ett hästtätt samhälle med två förskolor och Skönadalsskolan som är en låg- och mellanstadieskola. På några minuters avstånd har ni golfbana, Barsebäckshamn samt Järavallens strövområde med utegym och flertalet vandringsleder. Ni når såväl Lund, Malmö som Helsingborg inom 30 minuter via E6 som ligger i nära anslutning.

Föreningsliv:
Dagstorps Ryttarförening, med ridhus längs med Grand Prix vägen. Anordnar träningar och tävlingar upp till hög nivå i både dressyr, hoppning och fälttävlan.
Topgun Paintball / Paintballbanan i anslutning till Järavallen i norra delen av Hofterup/Ålstorp.
Hofterups Innebandyförening, HIBF, bildat 1989 med hemmaplan på Tolvåkershallen i Löddeköpinge.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Izabella Engdahl

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Izabella Engdahl, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-362 25 86