Timjanvägen, tomt C

Höör Karta & restider

639 113 kr
TomtTomt

Lugnt läge i området där tomten gränsar till grönska på två sidor.

Endast 5 minuters promenad från centrum och tågstationen ligger denna nya etapp av Kvarnbäck med stora villatomter, totalt 11 stycken, som ger möjlighet att bygga med trädgård i söder/västerläge. I området finns fina lekplatser, grönytor och promenadstråk. Kommunen planerar för en ny skola F-åk med tillhörande idrottshall samt seniorboende en kort promenad bort.

Cykelvägar leder såväl till centrum som ut till naturen vid Frostavallen. Nära till svalkande bad i Vaxsjön och Dagstorpssjön. Vill man fiska och bada i en större sjö finns fina Ringsjön en cykeltur bort. I Höör finns all service man kan behöva men skulle man sakna staden är den bara en kort resa bort. Närmsta förskolor är Waldorffs förskola på Åkersberg och den kommunala förskolan på Holma. I Höör finns det ett stort urval av skolor och förskolor, både kommunala och privata.

Namnet Höör (Horgh) har anor från 1300-talet, och i trakten har människor varit bosatta mycket längre än så. Stenen till Lunds domkyrka bröts faktiskt i Höör i slutet av 1000-talet. Nu lever nära 8 000 människor i det grönskande samhället och ca 16 000 i kommunen som bjuder på rikt föreningsliv, frisk luft och stora naturupplevelser. I omgivningarna finns djupa skogar, öppna landskap och glittrande sjöar. Tretton naturreservat bjuder på unika upplevelser och den ornitologiskt intresserade har mycket att upptäcka. I Höör har vi Skånes Djurpark med Fåret Shaun, vackra Bosjökloster, Skånes Mitt och restauranger med god och lokalproducerad mat – bl a fisk från Ringsjön. Vi hittar även Kulturhuset Anders med konsthall, en fantastisk musikskola, ett av Sveriges bästa damlag i handboll - Höörs HK H65, ett stort utbud av fritidsaktiviteter med fotboll, simhall, ishockeyoch mycket, mycket mer. Kommunikationerna är goda, med tågförbindelser direkt till Karlskrona, Kalmar, Köpenhamn och Helsingör. Även Pågatågen stannar här. Riksväg 13 och Riksväg 23 passerar här.

Vill du läsa mer om Höör - gå in på kommunens hemsida: www.hoor.se eller fråga mäklaren!

Intresseanmälan lämnas till mäklaren. Enligt säljarens önskemål startar budgivningen först när respektive tomt varit annonserad på Hemnet under 4 veckor. Budstart på denna fastigheten är den 17 juni 2019.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 119 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Timjanvägen, tomt C och skaffa lånelöfte nu.

Pris
639 113 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

752
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 64 dagar sedan, den 17 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Guider & Tips