Dalstigen 6

Hörningsnäs, Huddinge Se på karta

3 490 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
887 m²

Tillfälle att köpa en av få tomter i trivsamma och barnvänliga Hörningsnäs! Beläget på lugn återvändsgata med närhet till både förskola och skola. Något sluttande tomt med skyddande bergskam i bakkant. Tomten ligger mellan Dalstigen 4 och 8 med soligt och fint söderläge vid vändplan. Husförslag från välkända husleverantör presenteras inom kort men det är helt fritt att själv välja leverantör. I området finns vidare närhet till sjön Trehörningen, ishockeyhall, sim- och idrottshall och Huddinge med ett brett utbud av butiker, service och kommunikationer. På ca 10 min i bil når man tex Sundby Gård med joggingspår, stall, restaurang, kiosk, roddbåtar, volley-boll plan samt boule.

Detaljplanen tillåter att man bebygger max 1/4 av tomtens yta vilket på den här tomten innebär max 221 kvm totalt. Enbostadshus i 2-plan med en nockhöjd om max 8,5 meter. 4 meter till fastighetsgräns för huvudbyggnad och 1 m till fastighetsgräns för komplementbyggnad. Ingen komplementbyggnad får vara större än 45 kvm.
Planavgift samt kostnad för anslutning till el tillkommer. Anslutningsavgift för kommunalt v/a om ca 250.000 kr tillkommer, enligt kommunens taxa för 2021.

Tag gärna del av information via länk till kommunens planbestämmelser. Klickbara länkar finns längre fram i presentationen.

Anmäl gärna ditt intresse för tomten och för att boka visning.
Mäklaren återkommer för tidsbokning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge