Vidablicksvägen 11

Huddinge Vidja, Huddinge Karta & restider

1 995 000 kr
TomtTomt

Nu finns möjlighet att förvärva en unik fin skafttomt med naturen som granne i lugna och natursköna Vidja (Etapp 2) endast 20 min med bil från Stockholm city. Här bor du nära naturen, sjön Orlången, Ågesta GK och Ågesta Ridklubb. 10 min med buss till Farsta C. och tunnelbana. Ej bunden till någon husleverantör. Det går att läsa mer om området Vidja på www.vidja.nu.
Det går bra att själv åka förbi och kika på tomten. På tomten står ett äldre förråd.
För mer info och/eller visning kontakta Fredrik Edsberg 076-633 51 26 alt. [email protected]

Utdrag ur detaljplanen.

Huvudbyggnad får byggas i två våningar och ha en största byggnadsarea (BYA) som är 100 m2. Om huvudbyggnaden istället byggs i en våning fården ha en högsta BYA om 150 m2. För komplementbyggnader är den största sammanlagda byggnadsarean 40 m2 och dessa får byggas i högst en våning. Om det finns ett befintligt fritidshus på fastigheten får den istället räknas som komplementbyggnad om den överensstämmer med de gamlabyggnadsplanernas bestämmelser, det vill säga har en byggnadsarea på högst 55 m2. Högsta sammanlagda tillåtna byggnadsarea på fastigheten är 200 m2. En generationsbostad får finnas inom huvudbyggnaden och ha en bruttoarea (BTA) på högst 55 m2. Alternativt får befintligt fritidshus med en största byggnadsarea på 55 m2 BTA räknas som denna generationsbostad. Huvudbyggnader ska placeras minst 6 meter från gata och 4 meter från annan fastighetsgräns. Även komplementbyggnader ska placeras 6 meter från gatan men får placeras 1 meter från annan fastighetsgräns.
Högsta byggnadshöjden på huvudbyggnaden är 6,5 meter och nockhöjden är 8,5 meter. För komplementbyggnaden är högsta byggnadshöjden 3,0 meter och högsta nockhöjd 4,0 meter.

Utbyggnaden av vägar och vatten- och avloppssystemet kommer ske i etapper. Först genomförs etapp 2A, därefter 2C och sedan 2B.
Denna fastighet är i belägen i etapp 2C.
Etapp 2C: år 2022-2025

Läs mer på https://www.huddinge.se/stadsplanering-och-trafik/planer-projekt-och-arbeten/pagaende-planer-projekt-och-arbeten-via-lista/trangsund/vidja-etapp-2--omvandling-av-fritidshusomrade/

Anslutningskostnad V&A C:a 100.000 kr / tomt.
Anslutning El ca 30-35 tkr.
Gatukostnadsersättningar 208.843 kr

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 506 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vidablicksvägen 11 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

6 025
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 137 dagar sedan, den 5 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Guider & Tips