Hagets Väg

Hunderum, Borgholm Karta & restider

695 000 kr
Tomticon_tomt_inactive

Tillfälle för er som tänker bygga nytt!

Nu har vi glädjen att salubjuda 2 mycket vackert belägna tomter i Hunderum bara 250 meter från Kalmarsund och ca 1,5 km söder om Byxelkrok.

Tomterna är om 1350 m² och ligger lugnt och fint en bit in från den vackra kustvägen med delvis utsikt mot Kalmarsund. Ägaren har fått positivt förhandsbesked och strandskyddsdispens för uppförande av bostadshus och tomterna avstyckades i december 2016. I området finns el samt kommunalt vatten och avlopp för anslutning, anslutningsavgifter tillkommer.

Västra kusten mellan Byrums Sandvik och Byxelkrok är ett av Ölands mest eftertraktade områden för fritidsboende. Här bor man längst upp i norr som är den solsäkraste delen på hela Öland. Rakt ner från tomterna finns den vackra stranden med hällar och strax söderut finns mer barnvänlig strand. Gång/cykelavstånd till Byxelkrok med sin fina gäst/fiskehamn, åretruntöppen affär och på sommaren flera resturanger och butiker.

Till Ölands finaste och största strand i bödabukten på öns östra sida är det ca 7 km. Spelar du golf så ligger Byxelkroks 9-hålsbana bara 1 km bort.

Läs mer om objektet hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
1 350 m² tomt
Driftkostnad
900 kr/år
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hagets Väg och skaffa lånelöfte nu.

Pris
695 000 kr
Driftkostnad
900 kr/år

Statistik

5 071
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 132 dagar sedan, den 17 mars 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips

Billigare och bättre boende