Melinsvägen

Husby Byn, Eskilstuna Se på karta

895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 000 m²

Grattis! Nu finns möjligheten för dig som vill bygga nytt, men som har en önskan om att bo i ett uppväxt område med en fin blandning av äldre och nyare bebyggelse. Här på Melinsvägen i Husby-byn i Skogstorp skapas nu en tomt om ca 1000 kvm för villabyggnad. Tomten är plan och det är lätt att planera placering av hus mm.

Ett positivt förhandsbesked för villabyggnad finns, byggnadsyta ca 100 kvm (dvs. bottenplatta). 1-plan eller 1,5-plan eller 1,5-plan med förhöjt väggliv.
Anslutningsavgifter för vatten/avlopp, el samt ev. fiber tillkommer.

SKOGSTORP
Barnvänligt område med flera förskolor och grundskolan Skogstorpsskolan F-9, matbutik och gym. Området präglas av friliggande villor och fina grönområden med lekplatser, fotbollsplaner och pulkabacke. Buss med täta avgångar, 8 min med bil till Eskilstuna centrum och cykelbana hela vägen in till stan. Här finns även skidspår och elljusspår som fortsätter till friluftsområdet i Vilsta.
I Skogstorp bor man nära naturen med svampskogen inpå knuten, fina promenadstråk utmed ån och i vackra Rosenforsparken. En kort promenad till Hyndevadsån med goda fiskemöjligheter.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna