Hamre 225

Husby-Långhundra, Knivsta kommun Se på karta

875 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 472 m²

Drömmer du om att bygga hus med lantligt läge, nära service och med utmärkt pendlarläge? Nu finns möjlighet att förverkliga husdrömmen i Hamre. Här finner ni en vackert belägen skogstomt i sluttning om 2.472 kvm som inte är knuten till någon husleverantör utan fri för köparen att bygga vilket hus man vill på, så länge man erhåller bygglov. Förhandsbesked finns - se under Dokument och Länkar.

En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart! Här bor man med ca 5 km till 24/7 öppna Livs butiken vid rondellen vid väg 77, där även en bensinstation finns och ytterligare några få minuter bort finner ni även Långhundra förskola och skola (F-åk 6). Detta samtidigt som du bor med naturen inpå knuten och får njuta landsbygdens lugn och ro, hållplats för skolskjuts finner ni ca 200 m från fastigheten. På tomten finns ett äldre fritidshus som får ses som obrukbart.

Se gärna länkarna (finns under Dokument och Länkar)
- Helikoptervy ; för att uppleva ytterligare en dimension av området, tomten och naturen kring Hamre.
- 3D-visning ; för att uppleva tomten från marknivå.

Tomten har ett fint läge längs en mindre väg i vacker miljö. Tomten ligger i en inbjudande skogsbacke och har en tilltalande kuperad form. Enligt förhandsbesked kan man bygga antingen en enplans- eller 1,5 plans villa på den nedre delen av tomten eller varför inte nyttja nivåskillnaden som finns på tomten högre upp och bygga ett suterränghus. Ladda ner förhandsbesked lunder Dokument och Länkar och läs mer i bifogade filen med information om vad man ska tänka på vid byggnation från Knivsta Kommun. El finns intill fastigheten, anslutningsavgift bekostas av köparen. Som köpare anlägger man lämpligen ett enskilt avlopp i form av en 3-kammarbrunn med infiltration alt. ett minireningsverk samt borrar en brunn för vatten på den egna fastigheten.

I närområdet finns det fina promenadvägar och stigar samt även hästar och kor som skapar en härlig lantlig känsla. För den hästintresserade finns det även flera stall och ridanläggningar och för den golfintresserade finns flera golfbanor i närheten, bl.a Johannesberg GK, Skepptuna GK, Grönlund GK, Burviks GK och International Golf Club.

Knivsta kommun är en snabbt växande kommun med full service för sina invånare med vacker natur och här finns såväl Valloxen, Edasjön och Mälaren. Här bor du med förträffligt pendlarläge, 3 km till väg 273 som leder till Arlanda och Almunge samt ca 5 km till rondellen vid väg 77 som smidigt leder till Knivsta respektive Norrtälje och endast ca 20 min bort finner ni påfarten till E4:an. Med tåg från Knivsta station tar det 29 min till Stockholm, 9 min till Arlanda och 9 min till Uppsala.

Om ni vill så går det bra att åka ut och titta på tomten själva. Se Till Salu-skylt och parkera på den lilla parkeringen precis nedanför tomten.

Ta gärna med fastighetskartan som finns i annonsen under dokument eller kontakta mäklaren för att anmäla intresse och för att få svar på frågor!

Hör gärna av er vid frågor?

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta

Kontakta mäklaren

Henrik Larsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
Mäklare Henrik Larsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
0703110780