Åhylte

Hylte kommun Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
6 765 m²

Föreställ dig att vakna upp till det fridfulla ljudet av fågelkvitter och löv som prasslar i vinden. Gå ut och ta ett djupt andetag av frisk skogsluft när du blickar ut över det fridfulla vattnet i den egna sjön. Utan några grannar i sikte kan du verkligen fördjupa dig i lugnet och den naturliga skönheten i denna magiska plats.

Den här fastigheten är perfekt för alla som vill fly stadens liv och rörelse och återknyta kontakten med naturen. Oavsett om du är en ivrig fågelskådare eller bara någon som tycker om att vandra genom skogen, erbjuder fastighet oändliga möjligheter till äventyr och avkoppling.

Fastigheten består av en äldre industribyggnad där tillverkning av betongrör skett. Upprensning pågår av tidigare träkonstruktioner på övre planet. Byggnaden är ca 90 kvadratmeter till ytan. I direkt anslutning till industribyggnaden finns en betongplatta på ca 200 kvadratmeter.

På plattan låg tidigare en byggnad vilken numera är borttagen. Sjön är resultatet av den grusutvinning som användes till betongframställningen. Kräftor finns och kanske även ädelfisk i framtiden?

Vattnet har genererat strandskydd men detta har nuvarande ägarna fått Länsstyrelsen att upphäva. Ett förhandsbesked från kommunen finns för uppförande av en fritidsbyggnad på 70 kvadratmeter samt en principlösning av vatten och avlopp.

För infartsväg finns ett gällande servitut. Nuvarande ägare har påbörjat en studie av att till industribyggnaden, på den befintliga betongplattan, ansluta ett växthus på ca 90 kvadratmeter. Växthuset blir ett klimatskal och ger flexibilitet att uppföra kök, sov- och badrum. Den befintliga industribyggnaden kan användas för förvaring, verkstad, matkällare m.m.

Då el ej är framdragen till fastigheten är ett så kallat off grid system med solceller ett realistiskt och miljömässigt intressant val.

Missa inte chansen att äga en fridfull tillflyktsort i skogen. Kontakta oss idag för att boka en visning och börja leva din dröm!.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Conny Thornberg

Bogart Mäklarbyrå
Mäklare Conny Thornberg, Bogart Mäklarbyrå
0707-987858