Flybacka - Torpas väg

Hyssna, Mark Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 291 m²

Med bevarad ädelskog intill, ett stenkast från badplats i Sandsjön lämplig för både bad och fiske, finns nu möjligheten att bygga ditt drömhem. Området Flybacka är otroligt vackert och präglas av både gran- och ekskogar, öppna fält, utsikt över Lygnern, hästhagar, sjöar, gårdar och på sina håll små klungor av bebyggelse. På nyligen styckad tomt med väl tilltagen yta för att behålla den lantliga känslan av avskilt läge finns nu möjligheten att påbörja planeringen av ditt nästa boende. Förhandsbesked är redan sökt och godkänt för en familjevilla om 1½-plan med möjlighet till komplementbyggnad såsom garage, carport eller vad som kan önskas. Placera ditt hem med en härlig uteplats vänd mot kvällssolen, en bit upp från infartsvägen med ekskogen i ryggen och promenadavstånd till härliga bad i sjön.

Läget i utkanten av Hyssna är perfekt för dig som vill bo lantligt men med närhet till allt vad vardagslivet kräver. Otroligt vackra promenad- och cykelvägar att utforska, knappt 1 km till vägen mellan Sätila och Hyssna där det även är utbyggt med gedigen cykelväg hela vägen till centrala Sätila och Lygnerns vackra strand och badplats. Endast 3 km ut till väg 156 och busshållplats för smidig transport med antingen bil eller buss mot Göteborg och Landvetter, lika nära till den lokala och omtyckta ICA-butiken och centrala Hyssna med skola och barnomsorg, fritidsaktiviteter bland annat. Hyssna erbjuder ett gott serviceutbud med allt som gör din vardag trevligare och mer lätthanterlig, oavsett om ditt ärende är till det lokala bageriet, matbutiken, blomsterbutiken eller av något av caféerna.

Kontakta ansvarig mäklare för att anmäla intresse, för mer information och för att boka en trygg visning av det här läget som kan bli ditt!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kinna