Orbitsvägen 29

Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 229 m²

Högt upp i Copernicus området på Idre Himmelfjäll direkt intill pisten "Fjälljätten" och med underbar utsikt ligger denna fina tomt. Man har fin utsikt då hela området ligger högt upp på Himmelfjäll. Det här är en tomt med bästa ski-in-ski-out läge, närmare pisten går inte! Backen är placerad i sydvästligt läge så att man har bästa solläget med utsikt över pisten. Även skoterled är i direkt anslutning till tomten.

Bo i Sveriges nyaste skidanläggning - Idre Himmelfjäll med 22 nedfarter och åtta liftar och en topp 872 meter över havet. Området är anpassat för våra mindre åkare och även för de äldre. Idre Himmelfjäll har nyligen öppnat fyra nya nedfarter och fortsätter att växa som alpinanläggning. Det fantastiska fjället ligger i trolsk dalaskog med vackra vyer och slingriga nedfarter. Mer nytt för i år är den nya restaurangen Älgen och Renen som har à la carte och barnvänliga måltider. Utveckling sker hela tiden!
Idre bjuder på Sveriges största åretruntanläggning och är välkänt för såväl alla sorters vinteraktiviteter: utförs- och längdskidåkning, skoter, snöskovandring, hundspannsturer som möjlighet till mycket omväxlande barmarksaktiviteter: fjällvandring, bär- och svampplockning, kanot, fiske (även flugfiske!), jakt, ridning, cykling, padel och golf på "Sveriges vackraste golfbana".

Ett 3-årigt uthyrningsavtal med Idre Himmelfjäll ingår. Fastighetsägaren har betalt del av VA avgiften och bekostat en nybyggnadskarta.
Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

Läs mer hos mäklaren
PI Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Kristin Jauch

PI Fastighetsförmedling
Mäklare Kristin Jauch, PI Fastighetsförmedling
073-84 55 341