Fagerholmsvägen 7B

Ingarö - Fagerholm, Värmdö kommun Se på karta

3 200 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 026 m²

Fantastisk plan fastighet i populära Fagerholm om 2 026kvm med närhet till Brunn, natur och sjöar. Fastigheten ligger i ett trevligt solläge med sol ifrån morgon till kväll.
Fastigheten är belägen utanför planlagt område vilket innebär att byggrätten inte är reglerad.
Förhandsbesked finns färdigt för ett hus om 180m2
Se dokument för hustyp.

Avlopp delas med Fagerholmsvägen 7.
Egenborrad brunn, Sluten tank för svartvatten 6 m3, -BDT Gråvatten går till en slamavskiljare och sedan vidare till en Fann Biobedd. Brunnen provtryckt och spolad med godkända vatten värden 2020.
Fagerholm är ett prioriterat förändringsområde med planer för kommunalt vatten och avlopp längre fram i tiden.

Det går bra att åka ut och beträda fastigheten på egen hand. Vänligen respektera tomtgränserna. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan samt löpande information om försäljningsprocessen.

Fagerholm har ett sjönära läge. I området finns tennis- och boulebanor och sommartid anordnas midsommarfirande samt simskola vid badstranden vid insjön Fiskmyran, vilken nås efter en kort promenad från tomten. Med båt har man direktaccess vidare ut till mellersta skärgården med populära utflyktsmål som Sandhamn, Rögrund och Möja.

Fagerholms Båtklubb förvaltar en brygganläggning med ett 60-tal båtplatser i Fagerholmsviken där man som boende kan ansöka om medlemskap och båtplats. Kusten utmed Ägnöfjärden erbjuder naturupplevelser med sin karga natur och med möjlighet till bad och skogspromenader. Samfälligheten som fastigheten tillhör förvaltar vägarna och allmänningar i området som är tillgängliga för alla i området som sträcker sig längs havet mot Ingaröfjärden där det även finns fina badklippor.

Trots fastighetens avskilda läge befinner vi oss endast ca två och en halv mil från Stockholms innerstad. I Brunn, ca 5 minuters resväg med bil, finns bland annat en välsorterad mataffär med stort ekologisk och närodlat utbud. Inom närområdet finns flertalet förskolor samt skolor upp till nionde klass.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Kontakta mäklaren

Fabian Weerén

Bjurfors Värmdö
Mäklare Fabian Weerén, Bjurfors Värmdö
070-782 00 60