Järlåsa 44B

JÄRLÅSA, Uppsala Se på karta

400 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 321 m²

Vackert belägen tomt i gemytligt område med grannar, skog och skolbuss intill. Uppsala nås på ca 25 minuter och Järlåsa samhälle, med skola butik och goda bussförbindelser ligger endast 3 km bort Här bor du i fridfullt område med närhet till bad, fiske och skog.

Förhandsbesked finns för bygge av ett bostadshus. Huset skall utformas för att passa in i den omkringliggande miljön därefter är det bara att drömma och planera. Denna tomt är en av två som ligger ute till försäljning. Vatten och avlopp får anläggas på fastigheterna, kommunalt vatten och avlopp finns ej tillgängligt.

Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack.

Området har mycket att erbjuda i naturväg så som flertalet sjöar, där man kan svalka sig med ett dopp eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka, Bredsjö endast en cykeltur bort. Här finns även gott om bär- och svampplockningsställen.

Varmt välkomna att maila eller ringa för intresseanmälningar och ytterligare information! Självklart går det bra att åka ut för att besöka området och titta närmare på tomten.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Micaela McClafferty

Riksmäklaren
Mäklare Micaela  McClafferty, Riksmäklaren
070-218 10 47