Johns väg 15B

Jörlanda, Stenungsunds kommun Se på karta

1 350 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 056 m²
Antal besök
1 061

Välkommen till Johns väg och denna avstyckade tomt med positivt förhandsbesked!

Nu finns en unik möjlighet att förverkliga drömmen om ett natur- och havsnära boende på populära Johns Väg, ett stenkast från Timmervik & Sävelycke. Denna rymliga tomt erbjuder en härlig plats att bygga ert drömhus på, med närhet till både havet och omgivande natur, men samtidigt med bekvämt avstånd till bland annat Göteborg som nås på mindre än 30 minuter med bil.

Tomten som är avstyckad och redo för nästa ägare är idag 1056 m2 stor och det kan dessutom finnas möjligheter att genom separat överenskommelse köpa till ytterligare mark, om du har storslagna idéer som kräver mer yta. Det finns idag ett positivt förhandsbesked som medger byggnation av ett 1,5 planshus med en boyta på 156 kvm. Då tomten är belägen utanför detaljplanerat område finns stora möjligheter att själv påverka vilken hustyp som blir föremål för senare bygglovsansökan.

Tomten, som i två väderstreck inramas av vackra stengärdesgårdar, utgörs idag av välskött, till stora delar plan, trädgårdsyta vilket förenklar såväl byggnation som kommande trädgårdsplanering. El finns att koppla på precis på andra sidan vägen och fiberledning löper längs tomtgränsen i norr.

Läget på Johns väg är underbart och erbjuder en lugn och fridfull tillvaro med närhet till naturen. Tomten är omgiven av grönska, träd och öppna ängar med betande får och kor i hagarna omkring, därtill har man bekvämt gångavstånd till havet som inbjuder till salta bad, båtliv och härliga promenader. Den närbelägna naturen bjuder på möjligheter till friluftsliv och vare sig du föredrar långa promenader längs vattnet, löpturer i skogen eller avkopplande stunder med picknick i det gröna finns det goda förutsättningar här.

Här bor ni med cykelavstånd till Jörlanda där ni hittar förskolor, skolor, välsorterad ICA-butik, pizzeria samt bageri. Vill man åka kollektivt finns det från Jörlanda goda kommunikationer med expressbuss till såväl Göteborg som Stenungsund, under stora delar av dygnet. Pendlar man med bil når man E6:an på bara några minuter.

Du känner väl till att köpa tomt för nyproduktion ger flera fördelar? Ingen fastighetsskatt de 15 första åren, möjlighet till lättnader från amorteringskrav samt att du endast betalar lagfartskostnader för tomtpriset är några väl värda att nämna. Dessutom får du förstås fördelen och möjligheten att helt själv och fritt forma ditt framtida hus.

Under Dokument finns exempelbilder samt uppskattad produktionskostnadskalkyl gällande ett nyckelfärdigt 1,5 planshus från Mjöbäcksvillan anpassat till denna tomt.

Kontakta ansvarig mäklare Oliver Lööv för mer information och bokning av visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Orust

Kontakta mäklaren

Oliver Lööv

Svensk Fastighetsförmedling Orust
Mäklare Oliver Lööv, Svensk Fastighetsförmedling Orust
073-557 71 50