Jugansbo

Jugansbo, Falun Karta & restider

TomtTomt Nyproduktion 

I Vika säljer SmålandsVillan just nu en lantlig och sjönära tomt för att bygga nytt hus på inklusive sjöbod och egen båtplats!

Vika ligger precis mittemellan Falun och Borlänge. Många familjer väljer att flytta hit på grund av närheten till dessa städer samt närheten till naturen och sjön. I Vika finns alla möjligheter att leva ett aktivt liv för både ung som gammal. Vintertid finns det fina skid- och långfärdsspår. Sommartid kan du spendera tid i fina elljusspår med en tuff hinderbana. För dig som är lagidrottare finns tillgång till hockeyrink, beachvolleybollplan och fotbollsplaner. I fina Vikasjön finns härliga badbryggor.

Endast två kilometer från tomterna finns en skola från förskoleklass till årskurs 6. I Vika finns förskola och ett litet centrum med bensinmack, affär, café och biblioteksfilial. Det finns goda kommunikationsmöjligheter mellan Vika, Falun, Borlänge och Hedemora i form av busslinjer. Mellan Vika och Falun finns även en fin cykelbana.

Husen som kan byggas är en- och tvåplanshus i trä. Husen ska vara målade med slamfärg i rött, grönt, svart eller grått med matt yta. Tak i tegelröd kulör. Taklutning 25-38 grader, sadeltak. Tomten kostar 1 050 000 kr och anslutningsavgifter tillkommer.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Tomträtt
Tomtarea
1 278 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Jugansbo och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 050 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 285
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 41 dagar sedan, den 8 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips