Nyproduktion

Jugansbo 7

Jugansbo, Falun Se på karta

1 050 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
810 m²
Nyproduktion

Nu kan du bygga hus med Myresjöhus på en av de sista tomterna vi erbjuder i Vika! Många familjer väljer att flytta hit på grund av närheten till dessa städer samt närheten till naturen och sjön. Tomten har nummer 6 i kartan i bildspelet ovan och gränsar mot ängsmark.

I Vika finns alla möjligheter att leva ett aktivt liv för både ung som gammal. Vintertid finns det fina skid- och långfärdsspår. Sommartid kan du spendera tid i fina elljusspår med en tuff hinderbana. För dig som är lagidrottare finns tillgång till hockeyrink, beachvolleybollplan och fotbollsplaner. I härliga Runn finns tillgång till badbryggor och fiskemöjligheter. Du kan även ta dig med båt hela vägen till Torsång. Här får du även en helt egen båtplats samt ett förråd just intill sjön där du kan förvara din fiskeutrustning, flytvästar med mera.

Endast två kilometer från tomterna finns en skola från förskoleklass till årskurs 6. I Vika finns förskola och ett litet centrum med bensinmack, affär, café och biblioteksfilial.

Det finns goda kommunikationsmöjligheter mellan Vika, Falun, Borlänge och Hedemora i form av busslinjer. Mellan Vika och Falun finns även en fin cykelbana.

Husen som kan byggas är tvåplanshus i trä. Husen ska vara målade med slamfärg i rött, grönt, svart eller grått med matt yta. Tak i tegelröd kulör. Taklutning 25-38 grader, sadeltak. Vi rekommenderar till exempel våra husmodeller Lindgården eller Mästgården.

Kontakta Myresjöhus i Falun om du vill bygga hus här!

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Roger Albinsson

OBOS Sverige
+46104341362