Olovs Hage 20

Kållekärr, Tjörns kommun Se på karta

1 400 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1017 m²

Drömmer du om ett nytt hus i barnvänligt område? Här finns möjlighet att förverkliga drömmen om ett nytt hus mitt på Tjörn med närhet till hav och natur! Hit flyttar många barnfamiljer för den vackra naturen med närhet till skola och barnomsorg och det bekväma avståndet till Göteborg. Här byggs nu en representativ och elegant suterrängvilla med flera inredningsmöjligheter.

Olovs Hage i Kållekärr ligger vackert inbäddat mellan ängar och skogspartier och med njutbara strövområden alldeles runt knuten. Alla hus i kvarteret är byggda i trä med fasader av liggande panel i en vacker knäckt vit nyans och med tak av röda betongpannor. En elegant utformning som passar väl in i naturen och den omgivande miljön.

Villaområdet har även ett gemensamt litet hus utrustat med kök och gott om plats för umgänge. I denna byggnad finns även en bastu, så här finns fina möjligheter till trivselaktiviteter. Perfekt vid tillställningar med släkt och vänner eller barnens egna födelsedagskalas.

Här planeras att det ska uppföras ett 1-plans hus med suterrängvåning med en välplanerad boyta enligt bilagor. Om man väljer att köpa med Hällingsjöhus har ni ett inflyttningsklart hus inklusive allt (tomt, anslutningar, etc) för 4 995 000 kr. Här finns kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning, som skapar den självklara platsen för familjens gemenskap. Här finns även ett stort sovrum med walk in closet och privat badrum samt 3 mindre sovrum, dessutom badrum och tvättstuga. Altan och balkong åt två håll för sol hela dagen och kvällen. Tomten kommer att vara grovplanerad, men finplaneringen är er så att ni kan anpassa efter intresse och önskemål.

Du köper tomten och tecknar ett entreprenadavtal med Hällingsjö Hus som färdigställer huset och har i ett tidigt skede möjlighet att påverka planlösning och inredningsval.

Vad gäller närhet till salta bad, båtar och makrill, når man detta med en bil eller cykeltur från huset. Härifrån når man några av öns finaste badplatser, så som viken Gunneby kile/Gunneby badplats och populära Röra Strand. En kort biltur bort ligger även Tjörns Golfklubb och restaurang.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse, ring för bokning av visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tjörn

Kontakta mäklaren

Anna-Karin Vernberg

Svensk Fastighetsförmedling Tjörn
Mäklare Anna-Karin Vernberg, Svensk Fastighetsförmedling Tjörn
+46703814402