Kårsta-Gillberga 6:8

Kårsta-Gillberga, Vallentuna kommun Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 744 m²

Prisvärda tomter med lantligt läge!

Kårsta-Gillberga 6:8 - tomt om 2.744 kvm
Kårsta-Gillberga 6:9 - tomt om 2.315 kvm

Priset är 1.250.000:-/hbj för vardera av tomterna.

Här ingår avlopp samt ett nyborrat hål för brunn, även framdragen väg till tomten (dessa saker brukar normalt tillkomma utöver priset vid köp av tomt), dessutom finns även förhandsbesked om att bygga en villa samt separat garage/förrådsbyggnad.

Så nu kan ni börja bläddra i samtliga hustillverkares kataloger då denna tomt inte är knuten till någon specifik leverantör.

Busshållplats finns på gångavstånd och därifrån tar ni er till Vallentuna C eller till Roslagsstoppet och byter till buss för färd mot Stockholm C eller Norrtälje. Sedan finns ju även Roslagsbanan i Kårsta som tar er raka vägen in till Östra station.

Om detta känns intressant så är det bara att hoppa in i bilen och åka upp och titta på egen hand - Bägge tomterna är väl uppmärkta och utstakade!

OBS!
Då dessa tomter ligger utanför detaljplanerat område så finns det inga exakta bestämmelser för hur stort man får bygga. Förhandsbeskedet visar bara att man får bygga på tomten. Men tittar man runt på de andra husen som ligger bredvid så ser man ju hur stort de har fått bygga. Men är ni intresserade så rekommenderar vi att ni ringer till Vallentuna Kommun och pratar med dem på bygglovsavdelningen.

Då tomterna ännu ej fått någon adress så stämmer tyvärr inte ordinarie kartfunktion på vår hemsida (klicka istället på kartlänken direkt nedan här).

Se karta och vägbeskrivningsmöjligheter här

Följ skyltar från Kårstavägen så bör ni hitta utan problem (om inte så ring mäklaren).

Läs mer hos mäklaren
Jägholm Norrortsmäklarna

Kontakta mäklaren

Anna Fernros

Jägholm Norrortsmäklarna
Mäklare Anna Fernros, Jägholm Norrortsmäklarna
0708977222