Rödjeslingan 9

Kivik, Simrishamn Se på karta

1 795 000 kr

1 975 000 kr -9%
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
364 m²

Precis mitt emellan äppelodlingar och havet, en bit in från stora vägen i byn ligger Rödslingan på högt läge med utsikt över Hanöbukten. Ett lugnt, idylliskt villakvarter där det redan finns flertalet uppförda 1,5-planshus i vit puts och tegelklädda sadeltak - precis som det hus ni kommer kunna uppföra men kommer kunna sätta prägel på. För ett enhetligt kvarter är detaljplanen tydlig, huset uppförs i modern men iögonfallande skånsk stil!

Från Rödjeslingan 9 kommer ni kunna följa årstiderna svepa in i huset, höra havets brus och njuta av havsutsikten från flera rum. Huset fungerar såväl för permanentboende som fritidshus, där ni inte går miste om något tack vare stora sociala ytor samtidigt som det finns möjligheter till avskildhet. Tänk att njuta av den helt ostörd master-sviten, även om huset är fullt av familj och gäster. Tänk att kliv ut på den stenlagda terrassen i det uppvärmda spabadet, för att därefter kliva in genom nästa altandörr till din walk-in-closet och vidare till badrummet.

Här väntar värme och umgänge framför den öppna spisen i vardagsrummet. Det välplanerade huset om 144 kvm tillhandahåller idag 3 väl tilltagna badrum jämte bastu, socialt kök och 7 rum, därtill funktionell hall med plats för dold förvaring. Från ovanvåningen erbjuds härlig havsutsikt från såväl vardagsrummet som kontoret och bastun. På tomten ryms en vackert stenlagd uteplats som omgärdar huset, ett spabad eller mindre pool och utedusch. Kanske även några lättskötta rabatter med lavendel, rosor och akvileja. Det gamla trädet som angränsar till tomten ger härlig skugga och underbar grönska.

El-anslutningsavgifterna är redan betalda och bygglov är beviljat. Vatten/avlopp är framdraget men ännu ej anslutet. Anslutningsavgift för detta ligger på ca 158 000 kr och gäller vatten, spillvatten och dagvatten.

Är det dags att förverkliga drömmen om nybyggt? Då kanske detta är ert drömläge! Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen