Nyproduktion

Golfslingan 2 / Tomt 12

Klinga, Norrköpings kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
999 m²
Nyproduktion

Nu erbjuds villatomter till salu i Klinga Park, obundna till husleverantör- vilket ger en unik möjlighet att skapa ditt perfekta boendet för dig som värderar möjligheten till en aktiv fritid och närhet till naturen, utan att göra avkall på närheten till stan.
Cirka 8 km söder om Norrköping, bland tallarna på en kulle med vacker utsikt över öppna landskap och skogsdungar uppför Conlega – Klinga Park – ett trivsamt område med friliggande villor, radhus och kedjehus. Vägar gatubelysning och lekpark kommer stå klara under första halvan av 2020. Här presenteras tomt nr 12 som är om ca 999 kvm och bjuder på en fantastisk utsikt över golfbanan och skogen.
Köper du en villatomt ingår anslutningar för VA, el och fiber i priset och levereras vid tomtgräns. Anmäl ditt intresse idag för att reservera en tomt, fasta tomtpriser!
Oavsett tomtstorlek finns här gott om plats för samvaro, lek och småskalig odling. Att bevara områdets karaktär har känts viktigt och därför har tomterna planerats väl, så att så många befintliga träd som möjligt sparas. Nu är det bara upp till dig att bestämma vad som passar bäst för just ditt liv och vilken vy du vill vakna till.
Material och utrustning i utemiljön är valda för att smälta in bra i omgivningen. Här finns trä och sten, och kulörerna är jordnära. Dessutom kommer där att anläggas lekpark, gemensam grillplats samt en större gräsyta att spela boll eller kubb på, eller att bara vara på.
Klinga Park har alla förutsättningar att bli en plats att längta till. En plats du vill kalla hemma.
Välkommen!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakt

Johan Ahlén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Johan Ahlén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0703-323302