Svens väg 1

Klövsjö, Bergs kommun Se på karta

1 200 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 115 m²
Driftkostnad
328 kr/år

Unikt tillfälle för dig som vill bygga ditt drömhus endast en kort promenad från attraktiva Klövsjö skidanläggning. Häftiga pister med förbindelselift till Storhogna som tar dig till fler pister som passar hela familjen. Här bor du i ett naturskönt område med bara hundratalet meter till preparerade längdspår och skoterled passerar en bit bort från tomten.

Byggrätten tillåter totala byggnadsarea 180 m² och inom byggnadsarea får en huvudbyggnad samt komplementbyggnader uppföras. Högst två lägenheter per fastighet.

I Klövsjö finns aktiviteter året om. I närområdet finns mysiga utflyktsmål, vandringsleder och Klövsjö-Vemdalens fjällgolfbana ligger en kort bilresa från tomten.
Klövsjö hotell erbjuder inte bara välbesök restaurang med fantastiska luncher och middagar som är öppet året om utan även pulserande after-skii, spaavdelning och gym. Flertal restauranger och butiker finns även i området och till Klövsjö By som är framröstad till Sveriges vackraste by är det endast en kort bilresa till. Där finns både butiker, restauranger, bageri, förskola och grundskola.

Nu har du möjlighet att förvärva en tomt i heta Klövsjö för fritidsboende eller året runt boende!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vemdalen

Kontakta mäklaren

Linn Haglund

Mäklarhuset Vemdalen
Mäklare Linn Haglund, Mäklarhuset Vemdalen
0766777722
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas