Hasselbacken 21

Kolvik, Värmdö kommun Se på karta

7 495 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 500 m²

Sällan erbjuds ett läge som detta!
På en av Kolviks högsta toppar saluförs denna fantastiska naturtomt på hela 2500 kvm där möjligheten finns att skapa något alldeles extra! Det är inte svårt att förstå varför konstnärssläkten haft sitt sommarparadis här i generationer, platsen är som en levande tavla med bergsknallar, egen blåbärsbacke och en milsvid utsikt över Torsbyfjärden. Här kan man njuta av sol hela dagen och förundras över fantastiska solnedgångar i himlens alla färger. Tomten angränsar till grönområde. Liten stig ned från berget över grönområdet leder ner till bad och brygga.

Denna fastighet är belägen i detaljplaneområde Kolvik - K1, kommunalt vatten och avlopp är indraget på fastigheten. Infrastruktur för fiber finns i gatan. Byggrätten för denna fastighet; byggnadsarea för huvudbyggnad i en våning är 200 kvm, två våningar är 150 kvm. Största byggnadsarea för garage och uthus är 60 kvm fördelat på högst två komplementbyggnader. Se bifogad detaljplan under fliken "Fakta & Dokument". Grönområdet framför fastigheten hör till Hemmesta 1:11 och ägs av Kolviks samfällighetsförening, den finns under detaljplan Kolvik - K4.

Idag står ett äldre fritidshus på tomten men observera att fastigheten säljs med en så kallad friskrivningsklausul.

Området Kolvik är väldigt populärt och ligger mycket centralt på Värmdö, nära kommunikationer, skolor och affärscentrum. Det är nära till vattnet i Torsbyfjärden, badplats och möjlighet till båtplats i området. Via Grisslinge tar man sig direkt ut på motorvägen med bil och de flesta av Värmdös bussar går förbi här. Bussen in till Slussen tar ca 35 minuter och det är gångavstånd från fastigheten till busshållplatsen. Bebyggelsen i området består idag huvudsakligen av permanentbebodda villor och men fortfarande finns några få fritidshus kvar. Den kuperade terrängen och varierande bebyggelsen skapar en livfull, spännande och trevlig atmosfär.

Besök på fastigheten sker endast i samråd med ansvarig fastighetsmäklare.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Victoria Knaller

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Victoria Knaller, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
072-50 33 239