Sjöhåla 125

Kovikshamn, Kungälv Karta & restider

1 525 000 kr
TomtTomt

Vad sägs om att bygga ett nytt hus på en högt belägen och solvänd tomt nära havet? I Sjöhåla kan drömmen bli sann och förutsättningarna är mycket goda! Positivt förhandsbesked har tidigare beviljats för byggnation av ett enbostadshus och det ligger heller ingen detaljplan eller knuten husleverantör som bestämmer förutsättningarna. Dessutom är det förberett både med kommunalt VA, el och fiber fram till tomtgränsen.

Sjöhåla ligger strax utanför Kärna och längs med den vackra vägen ut till kustsamhället Kovikshamn. Området huserar både fritidshus och permanentbostäder om vartannat med flera barnfamiljer. Allt i en tyst, rofylld och naturskön miljö med salta bad och båtplatsmöjligheter bara en kort promenad bort!

Närliggande Kärna erbjuder all den omsorg man kan önska både vad gäller skolgång (två skolor med F-6 och F-9) och service med egen matbutik, vårdcentral och bensinstation. Pendlingsmöjligheterna är goda via Kornhalls färja och från Ytterby tar pendeltåget bara 17 min till Göteborg C. Närheten till både hela Kungälvs fina utbud med skolor och handel, såväl som havet med båtliv och salta bad på nära håll, gör detta till ett svårslaget läge. Missa heller inte populära Lycke golfklubb och middagsmöjligheterna på Tofta herrgård som ligger nära via skogsstigen i området.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 185 m² tomt
Driftkostnad
420 kr/år
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sjöhåla 125 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 525 000 kr
Driftkostnad
420 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

4 116
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 52 dagar sedan, den 2 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Guider & Tips