Lunna 11:12

Kungsbacka, Kungsbacka Se på karta

2 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 157 m²
Antal besök
5 466
Dagar på Hemnet
23

Nu finns tillfälle att förvärva en fantastiskt fin tomt i Vallda! Tomten passar utmärkt för er som söker ett barnvänligt och lugnt område med endast 8 km från Kungsbacka city! Det är även ett utmärkt pendlarläge till både Göteborg och Varberg med närhet till E20:an och 158:an.

Tomten har ett mycket fint och soligt läge med utsikt över vackra ängar. Tomten är inte knuten till någon husleverantör så här finns möjlighet att välja fritt bland leverantörerna på marknaden. Fastigheten ligger utanför detaljplan med stor frihet och möjlighet att välja hustyp efter egna önskemål.

Här bor ni med attraktivt, barnvänligt och lugnt läge med närhet till bland annat matbutik, skola, förskola, lekplatser, Vallda Golfklubb och Vallda Tennisklubb, bra kommunikationer, busshållplats och fina grönområden. Fotbollsplanen ligger inom sparkavstånd, Ica Supermarket med fiskbutik en kort promenad bort och Lerkils badplats, Smarholmen och Vallda Sandös badplats nås med cykel. Gemenskapen i området är också något som sticker ut över det vanliga med bland annat många gemensamma aktiviteter. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Kungsbacka och Göteborg.

Finns V/A genom Lunna villa och vattenförening, kostnad för detta är redan betalt.
Återstående arbete/kostnad som är kvar är ingrävning, pump samt brunn.
Lägenhetsavgift till kommunen tillkommer om 35 395 kr.

Fiber finns i tomtgräns.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka