Dammängen

Labbsand, Karlskoga kommun Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 054 m²

VISNINGSHUS FINNS PÅ PLATS! FÖR VISNING ANMÄL ERT INTRESSE!
Drömmer du om ett liv omgiven av naturen i en idyllisk miljö? Då är Dammängen den perfekta platsen för dig att bygga ditt drömhem tillsammans med Allbyggarn Träteknik . Dammängen är en vacker och fridfull plats högt belägen med en underbar utsikt över sjö och stad. Här hittar du lugnet du söker samtidigt som du har närhet till allt du behöver.

Tomterna i Dammängen erbjuder en generös storlek som ger dig friheten att skapa din egen oas. Tänk dig att ha din egen trädgård där du kan njuta av morgonkaffet medan du lyssnar på fåglarnas sång och känner doften av nyklippt gräs. Eller varför inte bygga en altan där du kan bjuda in vänner och familj för en härlig grillkväll?

Dammängen är också den perfekta platsen för dig som älskar friluftsliv. Här finns gott om möjligheter för både löpning och cykling i naturen. Det finns också flera sjöar och vattendrag i närheten som bjuder på fantastiskt fiske och badmöjligheter. På vintern kan du njuta av längdskidåkning eller skridskoåkning på isen.

Med närhet till allt från matbutiker, golfbana och restauranger behöver du aldrig kompromissa på livskvaliteten. Dammängen är helt enkelt den perfekta platsen för dig som söker en balanserad livsstil där lugnet i naturen möter stadens bekvämligheter.

Välkommen till Dammängen - där drömmen om det perfekta livet blir verklighet.

Priser per tomt och placering finns bland bilder och vill man ha mer information så anmäl ert intresse så ringer vi upp.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Johan Tjernström

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Johan Tjernström, Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
+46707878180