Järnklevevägen 15

Lanesund, Uddevalla kommun Se på karta

2 150 000 kr

2 450 000 kr -12 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 034 m²

Välkommen till Lanesund och denna lättbyggda tomt med ett bra läge och havsutsikt.
Här bor du med några minuters promenad till salta bad och båtliv.

Kommunalt VA är betalt och anslutet och man är fri att välja vilken byggherre/husleverantör man önskar. Bifogat förslag med LB hus kostar från 4 530 400 kr inklusive hus med totalentrepenad och tomt. Missa inte detta tillfälle!

Fastigheten är under pågående avstyckning. Befintligt hus på fastigheten kommer att tas bort. Tillträde kan ske i januari.

Här bor du med havsutsikt mot en av Hafstensfjordens idylliska vikar. Kommunal badplats med strand och hopptorn ligger alldeles nedanför.
I närområdet har du gång- och cykelavstånd till ständigt expanderande Rotviksbro som erbjuder bland annat varuhuset Rotan med livsmedel, kläder och inredning, en trevlig pizzeria, äldreboende, förskola samt bra busskommunikationer mot Uddevalla, Lysekil och Göteborg. Ännu närmare finner du Två Fröknar som är en omtyckt butik med kläder och inredning samt restaurang Stallgården med fullständiga rättigheter. Här bor du dessutom med endast 5 minuters bilväg till Torp köpcentrum som erbjuder allt inom fack- och dagligvaruhandel, restauranger och vårdcentral.

Det går bra att åka ut och titta på tomten, kontakta annars mäklaren för bokad visning. Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Kontakta mäklaren

Anna Ståhle

Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Mäklare Anna Ståhle, Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
+46732747545