Kommande

Långeby 21

Långeby, Tanums kommun Se på karta

2 000 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 007 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Kommande

Tomt i direkt anslutning till Tjurpannans naturreservat med fantastisk solläge med sol hela året syd om Havstenssund och Gullbringa. Gångavstånd till havet, natur, bad och båtliv. Nytt förhandsbesked på bygglov är under behandling av kommunen.

Tjurpannan som ligger sydväst om Havstenssund saknar skyddande ytterskärgård och tillhör ett av bohuskustens mest exponerade fastlandspartier. Inomskärsfarleden stryker här tätt förbi och har i alla tider utgjort en fruktad passage bland sjöfarande. Västra delen av området präglas av branta klippstränder, här och var avbrutna vikar med block-, grus och i några fall sandstränder.

Det utsatta läget och tidigare betesgång har format ett mycket öppet hed- och hällmarkslandskap som ännu består. Området är lättströvat och från de många höjdpunkterna bjuds storslagna vyer från fastlandet över skärgården ut mot horisonten i sydväst.

Ett besök på Tjurpannan under storm är en sällsam upplevelse. För den som ämnar pröva fiskelyckan eller bada från klipporna är dock lugn väderlek en absolut förutsättning.

Runt omkring på området finns flera fina badplatser, hitta ditt smultronställe!
Hitta hit
Från E6, väg 163 mot Grebbestad. Därefter mot Havstenssund. 4 km norr ut, vänster vid skylt "Naturreservat". Passera campingplats och kör rakt ytterligare 600 meter så ligger tomten upp till höger. in på en liten väg, skyltar visar!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Kontakta mäklaren

Leif Fourong

Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
Mäklare Leif Fourong, Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
+46707463507

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.