Nyproduktion

Yttre Långviken

Långviken, Umeå kommun Se på karta

945 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 796 m²
Nyproduktion

I Långviken har du nu chansen att förverkliga ditt drömboende tillsammans med SmålandsVillan.

Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och vatten, endast 2 mil från Umeå centrum. I Tavelsjö finns det mataffär, bensinstation, värdshus, förskola samt skola (1-6). Ca. 150 meter från tomtområdet ligger busshållplats som trafikeras av länstrafiken med dagliga turer in till Umeå.

Längs Tavelsjön finns det flera vackra utsiktsplatser och mysiga besöksmål. På somrarna kan du t.ex. besöka den Sundlingska gården och bada, spela minigolf eller ta dig en fika på deras sommarcafé. Om du är intresserad av närproducerad mat kan du annars ta en kort promenad till Oxvikens Gård och handla ekologiska grönsaker. Blåeld som erbjuder blommor samt trädgårdskonst och Krogberget med flera grottor och klättringsmöjligheter är även de populära besöksmål längs Tavelsjön.

Den maximala byggnadsarean är 250 kvadratmeter, varav högst 80 m2 i friliggande komplementbyggnad. Nockhöjden är begränsad till 7,5 meter och tak ska uppföras som sadeltak med en lutning på 20-45 grader. Högsta tillåtna nockhöjd för komplementbyggnad är 3,5 meter. Byggnadens kulör ska anpassas till omkringliggande bebyggelse.

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige

Kontakt

Mattias Förare

OBOS i Sverige
076-131 48 34