Läppe Stenvred Hamn 9 (tomt nr 9)

Läppe, Vingåkers kommun Se på karta

750 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
633 m²
Driftkostnad
2 300 kr/år

Friköpt obebyggd tomt med ett fantastiskt läge alldeles vid Hjälmaren. Kommunalt VA ingår med anslutningsavgiften betald (framdragning av servisledning och upprättande av förbindelsepunkt),
exkl. lägenhetsavgift och tomtyteavgift).
Egen båtplats i hamnen. El och fiberanslutning vid tomtgräns.(ej anslutet f.n.) Anslutningskostnad betalas av köparen.
SISTA TOMTEN I OMRÅDET-MAILA DITT INTRESSE INNAN DET ÄR FÖRSENT.
Läppe ligger mycket vackert intill Hjälmaren med närmare 300 bofasta invånare. Under sommartid växer antalet invånare betydligt tack vare Läppes populära sommarstugeområde och campingplats med sommarbutik och en vacker badstrand.
Intill campingen ligger Hjälmaregården, med anor från 1700-talet, som har sommaröppet med vandrarhem, stugor och kaffestuga där man serverar bla kaffe, våfflor och lättare luncher. Hjälmaren, som ligger öppen framför området, erbjuder fina bad, båtliv, möjlighet till vattensporter, sportfiske mm.
I Hampetorp, ca 8 km från Läppe, finns en större båthamn med en färja som går flera ggr om dagen ut till fina Vinön. På Vinöns Värdshus serveras bland annat den berömda Hjälmaregösen och värdshuset bjuder under sommaren på uppträdanden av välkända artister. Har man en egen båt går det utmärkt att åka från Läppe och lägga till i gästhamnen på Vinön för en trevlig kväll med mat och underhållning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Örebro

Kontakta mäklaren

Charles Rossheim

Mäklarringen Örebro
070-6631987