Centrumnära tomt med magisk utsikt!

Lerdal, Rättviks kommun Se på karta

1 200 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 023 m²

Med högt och fint läge och gångavstånd till centrum samt fantastisk utsikt över Siljan förmedlar vi nu en tomt där förhandsbesked är klart. Tomten ligger i ett lugnt och fridfullt läge utan direkt anslutning till genomfartstrafik. Här är fantastisk utsikt mot Rättviken och Långbryggan.

Lerdal är en mycket populär del av Rättvik känd för sin fina utsikt över Siljan. Med promenadavstånd når du centrum och dess utbud av butiker, restauranger, mataffärer och kommunaktioner. Förskolor finns det gott om och centralt ligger även högstadieskola och gymnasium. Rättvik har aktiviteter både sommar som vinter med dess slalombacke, elljusspår, simhall, MTB-spår, vandringsleder, bio, bowling, go-kart, stor sandstrand intill långbryggan och mycket mer.

Ett positivt förhandsbesked om byggnation av bostadshus vann laga kraft 2021-12-07 ca där man som köpare har två år från detta datum att inkomma med ansökan om bygglov. Dokumentationen finns bifogat under dokument. Vänligen ta del av de villkoren som Rättviks kommun har angett, bland annat att den tänkta bygganden ska smälta in i befintligt bebyggelse vad gäller form, färg och materialval.

Visning enligt ök.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik

Kontakta mäklaren

Johan Vikström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
Mäklare Johan Vikström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
072-243 70 25