Hallarevägen 2

Lilla Askerön, Tjörns kommun Se på karta

1 000 000 kr

1 495 000 kr -33 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
905 m²

På Lilla Askerön finns nu chansen att bygga ditt drömhus! Här har du en tomt med vacker utsikt över hav och åkrar. Tomten är avstyckad och klar samt att ett positivt förhandsbesked för nybyggnation finns.

På lilla Askerön är det aldrig långt till, fina skogspromenader med skogen full av svamp och bär eller salta bad och nyfångad fisk. En småbåtshamn ligger bara några minuters promenad bort. Här på denna fantastiska plats kan ni skapa just er sommardröm eller permanentboende.

Tomten på 905 kvm har härlig havsutsikt över Askeröfjorden och ligger vackert mellan berg, skog och öppna landskap. Här kan man landa och känna lugnet. Här hör man fågelsång och vinden i trädtopparna. Sommartid kan man beskåda båtarna som åker förbi i fjorden. Området är blandat med både permanentboende och fritidsboenden. Tomten ligger längs med en återvändsgata, med några få fastigheter längre in på vägen.

Förhandsbesked med en byggnad i ett plan med inredd vind och en byggnadsarea runt 80m2. Se förhandsbeskedsansökan och beslutet under dokument för mer information om vad som gäller kring byggnadsutformning samt VA.

Tomten är inte bunden till någon specifik husleverantör utan har kan du fritt välja husleverantör eller om du själv vill bygga ditt hus.

Lilla Askerön är en idyll och här finns fina miljöer att promenera i och badmöjligheter finns på flera ställen runt ön. Lilla Askerön ligger placerat mitt emellan Tjörn och Orust och hör till Tjörns kommun. Endast 10 km bort finns Myggenäs där närmsta skola och förskola finns. I Myggenäs finns även Almö centrum med stor välsorterad Ica-butik, restaurang, gym, vårdcentral, apotek, frisör, m.m.

Härifrån når du med enkelhet alla västkustpärlor, det rika kulturlivet och den vackra miljön Orust och Tjörn har att erbjuda. Samtidigt som du har mindre än en timme in till Göteborgs centrum.

Hör av dig till ansvarig mäklare, Erik Wahlbro 073-923 83 83, för mer information och visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Kontakta mäklaren

Erik Wahlbro

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
Mäklare Erik Wahlbro, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
0739-23 83 83