Hallarevägen 2

Lilla Askerön, Tjörns kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
900 m²

Nu finns chansen att bygga ditt drömhus med havsutsikt på underbara Lilla Askerön. Här finns lättbyggd tomt med positivt förhandsbesked för nybyggnation. På lilla Askerön är det aldrig långt till salta bad och en småbåtshamn finns i närheten. Nu kan ni skapa just er sommardröm eller ett permanentboende i ett fantastiskt läge.

Tomten på dryga 900 kvm ligger med vackra berg i på ena sidan och öppna åkermarker på andra sidan och man ser havet från tomten. I området är det blandat med permanentboende och fritidsboenden. Tomten ligger längs med en återvändsgata och med några få fastigheter längre in på vägen.

Förhandsbesked med en byggnad i ett plan med inredd vind och en byggnadsarea
runt 80m2. Se förhandsbeskedsansökan och beslutet under dokument för mer information om vad som gäller kring byggnadsutformning samt VA.

Lilla Askerön är en idyll och här finns fina miljöer att promenera i och badmöjligheter finns på flera ställen runt ön. Lilla Askerön ligger placerat mitt emellan Tjörn och Orust och hör till Tjörns kommun. Endast 10 km bort finns Myggenäs där närmsta skola och förskola finns. I Myggenäs finns även Almö centrum med stor välsorterat Ica-butik, restaurang, gym, vårdcentral, apotek, frisör, m.m.

Tomten är under avstyckning.

Hör av dig till ansvarig mäklare, Erik Wahlbro 073-923 83 83, för mer information och visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Kontakta mäklaren

Erik Wahlbro

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
Mäklare Erik Wahlbro, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
0739-23 83 83