Fjätvägen

Lillfjäten, Älvdalen Se på karta

175 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 256 m²

På väg 311 från riksväg 70 passerar man Fjätervålen och kör mot Lillfjäten, strax före den lilla byn så finns denna tomt på vänster sida om vägen.
Denna tomt som nu är till salu ligger som en ensam tomt och infarten till tomten är nere vid stora vägen där man får parkera i parkeringsfickan än så länge.
Tomten är kuperad och en bäck rinner delvis i hörnet på tomten med rent källvatten, det finns idag vuxna träd här vilket visar att marken är bördig.
Härifrån tar man sig enkelt ut i naturen sommar som vinter och njuter av vad vildmarken har att ge. Här går att meta i bäckar och åar, flugfiska i Fjätälven eller vandra längs alla stigar och leder som omger Lillfjäten. På sensommaren och hösten tar man av det som skogens skafferi levererar i form av hjortron, blåbär, lingon, svamp och kantareller med mera.
På vintern är det skidåkning och skoterkörning som är största nöjet för de allra flesta som vistas här när snön faller meter djup i skog och mark.
Vill du ha hjälp med offerter och/eller byggföretag som bygger nyckelfärdiga hus för fasta priser så hör du bara av dig till mig så har jag olika förslag att presentera för dig.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Idre Älvdalen

Kontakta mäklaren

Daniel Nyström

HusmanHagberg Idre Älvdalen
0708-344 443