Grönviken tomt nr 2

Lindbacken, Uppsala Se på karta

1 600 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 500 m²
Driftkostnad
760 kr/år

Här har ni möjlighet att förvärva en av två lantligt belägna tomter om ca 1500 kvm nära härliga naturupplevelser och med bra pendlaravstånd till allt vad Uppsala har att erbjuda. Tomterna är under avstyckning och inte knutna till någon husleverantör. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Tomterna ligger vackert belägna i Grönviken ligger strax utanför Uppsala, en bit öster om Lindbacken. Området har ett ypperligt pendlarläge, den bilburne tar sig snabbt till E4:ans påfart och buss trafikerar väg 288 som går några hundra meter bort och för den som vill går det även via cykelväg ta sig in till stan. Med bil nås Gränby Centrum på ca 5 minuter och på ytterligare ca 10-15 minuter har man nått centrala Uppsala.

Närliggande Lindbacken som nås via internväg har på bara några år etablerat sig som ett trygg och optimal uppväxtmiljö för barn med fyra förskolor samt grundskolan med tillhörande idrottshall och fotbollsplan. Stor vikt har lagts på att utforma området i harmoni med befintlig natur. Idag finns grönskande parker med lekplatser, utegym, pulkabacke samt konstgjorda vattendrag med bryggor och sittplatser. Vid infarten till området finns ICA-butik med generösa öppettider (7-22) samt busshållplats som trafikeras av tre busslinjer till och från Uppsala Centrum. Ytterligare service och butiker planeras till området.

Frågor kring husentreprenad? Kontakta gärna Trivselhus/Movehome säljare Conny Löfgren som kan hjälpa er hitta ert framtida hus:
Tel: 070-526 49 39 alt e-post: [email protected]; hemsida: www.trivselhus.se och movehome.se

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB