Trollmossvägen 17

LINDBACKEN, Uppsala Se på karta

1 900 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
600 m²

Trollmossvägen 17 är en fin hörntomt med ett ypperligt läge till ICA och busshållplatsen som enkelt nås via gång- och cykelvägen som är belägen ett stenkast bort från fastigheten. Tomten är kopplad till Myresjöhus med flera valmöjligheter för husmodeller, placering och planering, allt efter dina önskemål.

Myresjöhus är en av Sveriges största husleverantörer och de har under åren byggt ett stort antal villor i Lindbacken. Myresjöhus har skapat hemlängtan i över 80 år. Den erfarenheten använder de för att hjälpa dig och de anser att affären är lyckad först när du känner dig trygg och är helt nöjd.

Vill du veta mer om de olika husmodellerna och möjliga tillval så är du välkommen att kontakta Myresjöhus säljare. Läs mer på Myresjöhus hemsida, www.myresjohus.se.
ÄR DU INTRESSERAD AV ATT FÅ VISNING AV MYRESJÖHUS VISNINGSHUS I LINDBACKEN? DÅ ÄR DU VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA PETER ELLER GLENN FÖR TIDSBOKNING.

Peter Alin / Säljare
070-53084 16
[email protected]

Glenn Dolk / Säljare
010-434 14 30 / 010-434 14 34
[email protected]

Riksmäklaren ansvarar endast för försäljning tomten. Har du några frågor om tomtköpet eller om Lindbacken är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Sisela Rosman / Ansvarig mäklare
070-548 08 02
[email protected]

LINDBACKEN har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta och här bor nu över 1 500 personer. Visionen att skapa ett område för barnfamiljer där det är tryggt att bo och kompisarna är många är nu verklighet.

Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens nya skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. Det finns fyra etablerade förskolor – möjligheterna till förskoleplats är mycket goda och de senast inflyttade familjerna har fått plats till sina barn direkt.

ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik, café, postutlämning och på fredagar öppnas den populära skaldjursbaren. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter och här finns allt från matbutiker, möbelbutiker, klädbutiker till Nordisk Films nyöppnade biograf som erbjuder bio i 4D. Kombinera turen till Gränby Köpstad med ett mysigt besök för barnen på 4H-gården eller ett mer aktivt besök på Turbo Sport.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren