Södra Saltverksvägen 40B

Ljungskile, Uddevalla kommun Se på karta

1 875 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
986 m²

Vakna till havsutsikt varje morgon!
Unikt tillfälle att förvärva tomt med fantastiskt läge och magnifik utsikt. I blickfånget ligger b.la Ekholmen och Restenäsön och i bakgrunden Orust. Södra Saltverksvägen ligger mellan Ulvesund och Restenäs, endast 4,5 km från Ljungskile centrum. Tomten är högt belägen med sol från morgon till kväll.

- Tomt om 986 kvm.
- Kommunalt VA och fiber vid tomtgräns. Avgift VA ca 240 000 kr enligt 2021 års taxa.
- Fastigheten är belägen utanför detaljplanerat område.
- Gångavstånd till busshållplats med förbindelser till både Uddevalla och Ljungskile.

Att ta båten ut i fjorden till någon av de närliggande holmarna rekommenderas; Ekholmen, Oxholmen, Lindholmen, Björkholmen, Flatholmen och Kullholmarna ligger alla på bekvämt avstånd. Stanna till vid Ljungskiles vackra innerskärgård på vägen ut och avnjut en god middag vid Musselbaren eller ta ett dopp i Kungsparken.

Ljungskile har en historia som anrik och välkänd bad och kurort sedan slutet av 1800-talet. Här har man alltid naturen och havet nära inpå.
Ljungskile en expansiv ort med turism, näringsliv och handel. Kort pendlingsavstånd via E6:an till Göteborg, ca 45 min och närheten till den Bohuslänska kusten lockar många. Här finns också en av Sveriges vackraste Golfbanor, Lyckorna Golfklubb.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer info och boka er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uddevalla

Kontakta mäklaren

Peter Malm

Fastighetsbyrån Uddevalla
Mäklare Peter Malm, Fastighetsbyrån Uddevalla
070-330 69 53