Åsättra bryggväg 82

Ljusterö, Österåker Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 049 m²
Driftkostnad
4 500 kr/år

Det finns en del tomter att välja bland men denna vågar jag lova har det där lilla extra! Längst in på Åsättra brygg väg finner du denna härliga byggklara tomt om 2049 kvm. Du ingår i en gemensamhetsanläggning om totalt 8 fastigheter för avlopp och vattenanläggning samt. Anslutningspunkterna för detta väntar vid tomtgränsen liksom el och fiber. Inga anslutningsavgifter tillkommer utan endast kostnader för installation in till huset du väljer att uppföra. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område varför den omgivande byggnationen om både en och tvåplanshus ger en indikation om vad Österåkers byggnadsnämnd beviljar "lika-med-regeln".

Vägen från färjeläget tar dig förbi Ljusterö torg, där ett brett serviceutbud finns med livsmedelsbutik, restaurang, pizzeria, frisör och kroppsvård mm. Vidare passerar du Ljusterös förskola och skola, den vackra kyrkan och sedan bygdegården där loppis, midsommar och Valborgsmässofirande anordnas. Vägen slingrar sig vidare längs åkrar och genom vackra gårdar som skvallrar om en tid då jordbruket var en huvudsyssla på ön. Efter dryga 6 km är du hemma och omges vidsträckta skogsområden i nordväst, ängar och åkermark i sydöst.

Följer du vägen ytterligare 800 meter kommer du ner till bryggan vid Åsättrafladen som mynnar ut i Gälnan och havet. Här längs nere på Åsättra bryggväg ligger en hamn med goda chanser till båtplats. Här angör Waxholmsbåten som tar dig vidare ut i vår vackra skärgård eller in till Stockholm. Bada vill väl de flesta av oss om sommaren och du har många sköna och nära platser att välja på!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga