Hummelmoravägen (52)

Ljusterö, Österåker Se på karta

875 000 kr

595 000 kr +47%
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 795 m²

Attraktiv tomtmark vid Hummelmora by med positivt förhandsbesked för enbostadshus. Sett till preliminär avstyckningskarta är det en bit mark mot sjön som köparen av tomten kan nyttja (ligger inom strandskyddat område). Oavsett om du väljer att bo permanent som många gör eller använda det som fritidshus finns gott om service på ön. Vid Mellansjö bykärna, öster om Ljusterö Torg, finns bl.a. skola, förskola, äldreboende och distriktssköterska. Ljusterö Torg är ett kommersiellt centrum för Norra Ljusterö. Vid torget finns dagligvarubutik med systemutlämning och postservice, restaurang, skärgårdskontor, frisör m.m.

Hummelmora ångbåtsbrygga ligger ca 900 meter och angörs av Waxholmsbåtarna M/S Dalarö, M/S Mirella och M/S Sandhamn på turen mot Husarö-Finnhamn. I din närhet hittar du stora natur- och strövområden och med lite båtplats om det står på önskelistan. På Ljusterö finns också en populär golfbana (7 km), Linanäs Brygga (7 km) och Ljusterö Torg (9 km).

Vi förmedlar samtidigt ett skogsskifte på 12 hektar i Hummelmora utan byggrätt men med goda framtidsutsikter och möjlig avkastning från skogen.

Läs igenom webbannonser & Prospekt hos Ludvig & Co för nödvändiga detaljer.

Välkommen till Ljusterö.

Läs mer hos mäklaren
Ludvig & Co

Kontakta mäklaren

Patrik Henriksson

Ludvig & Co
Mäklare Patrik Henriksson, Ludvig & Co
+4686574746