Ålövägen 4

Ljusterö-Väsby, Österåkers kommun Se på karta

1 500 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 739 m²

Tomten som är på 2739 kvm vetter mot söder och den är en sluttande tomt.

Ljusterö Golf
Den uppskattade banan ligger centralt belägen på ön och sedan 2003 erbjuder man18 hål där inget hål är det andra likt. Deras greener är vana vid superlativ och tack vare mattor på deras utslagsplatser har man kunnat skapa tee-områden som på många ställen erbjuder fantastiska vyer där man annars inte hade kunnat spela ifrån. På scorekortet må en del hål se korta och enkla ut men deras erfarenhet säger att verkligheten är en annan.

En spännande golfanläggning där närheten till vattnet är påtaglig och från flera hål har man en fantastisk utsikt över fjärdar och öar. Sedan 2020 har mycket hänt på klubben. Klubbhuset har renoverats för att få plats med mer folk, både inne och ute, receptionen flyttades för att göra arbetet smidigare för personalen, paddelbanor har byggts ch restaurangen har fått ett ordentligt lyft med välsmakande luncher samt ala carte.

Hela anläggningen, genomgår ett rejält facelift med ambitionen att vara en naturlig och betydande del av öns sociala gemenskap för både golfare och icke golfare.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Österåker

Kontakta mäklaren

Wiveca Frisell

Svenska Mäklarhuset Österåker
Mäklare Wiveca Frisell, Svenska Mäklarhuset Österåker
08-12350500