Nyproduktion

Kvarnstigen 19

Lokstallet, Vännäs kommun Se på karta

500 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
907 m²
Nyproduktion

Nu har du möjlighet att köpa tomt med husmodellen Villa Fredriksdal med carport i natursköna Vännäsby. I huspriset ingår dessutom 8 kw-solcellspaket från NIBE. Här bor du i en klimatsmart villa, med låg driftkostnad och nästan underhållsfritt det första 10 åren.

Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil. Villa Fredriksdal är en välkomnande villa med fint ljusinsläpp på 122 välplanerade kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök med gott om plats för både privatliv och umgänge.

I Vännäs kommun har du alla möjligheter att få fina naturupplevelser. Med närheten till både skog, stilla sjöar och forsande älvar finns här möjlighet för alla smaker att få sitt. Här har du även all service inom räckhåll och i närliggande Umeå får du så mycket storstadspuls som Norrland kan erbjuda.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av det här tomt- och huspaketet!

Läs mer om bostaden

Kontakt

SmålandsVillan
Mäklare , SmålandsVillan