Nyproduktion

Kärralid Lotten 2

Loo/Attholmen, Alingsås Se på karta

3 349 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 800 m²
Antal besök
1 370
Dagar på Hemnet
29
Nyproduktion

Välkomna till sjö- och naturnära Attholmen och Kärralid! Här erbjuds nu två blivande villatomter tillsammans med totalentreprenad för nybyggd villa, placerade utefter lugn och mysigt slingrande grusväg. Tomterna planeras bli cirka 1 800 kvm efter avstyckning.

På denna blivande tomt är det planerat för Villa Nygård, som är en modern 1,5 plans villa med öppna och ljusa ytor. Villan går att få både med och utan inredd vind. Priset i annonsen avser totalentreprenad med oinredd vind, där man kan flytta in och själv välja att färdigställa vindsplanet när man så önskar.

Attholmen, som är placerat mittemellan Långared och Loo utmed sjön Antens östra strandkant, är ett naturskönt och trivsamt område med närhet till både Alingsås, Vårgårda och Göteborg. Här ges möjlighet att bo med naturen in på knuten och sjön Anten för bad och fiske på kort avstånd. I Långared finns bla. för- och grundskola, idrottshall och fotbollsplan.

Hör av er till Johan Birkmar 0735-332527, [email protected] på Team Lyckebacka för mer information om hus och entreprenad.

Välkommen att åka ut och kika själv och kontakta Johan Gedda eller Oscar Melin för mer information!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Alingsås