Kristians väg 8

Lycke, Kungälv Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
880 m²
Driftkostnad
500 kr/år

Vad sägs om att bygga ett nytt hus högt uppe på berget, omgiven av lummig natur och gärdesgårdar med möjlighet till vacker utsikt över havet, där man kan skymta såväl Marstrand som Åstol när vädret tillåter? På Kristians Väg 8 erbjuds en tomt som är redo för byggnation med detsamma. Bygglovet är redan beviljat och man har möjlighet att ansluta sig till kommunalt vatten och avlopp. Även el och fiber finns såklart i närheten för inkoppling också. Ett åtråvärt sydvästläge med sol genom hela dagen och fri baksida som har orörd och skyddad natur.

Fastigheten är inte knuten till någon husleverantör där det beviljade bygglovet avser ett enplanshus om 75 kvm bostad med lika stor källarvåning. Därutöver har man i bygglovet (bortsett från sedvanliga attefalls- och friggebodsregler) möjlighet att bygga 20 kvm carport eller garage samt ett stort trädäck för att ta tillvara på det härliga läget. För den som önskar finns det möjlighet att hyra eller köpa båtplats rakt över vägen vid Kristiansborg.

I Lycke får man det bästa av två världar med promenadavstånd till salta bad och båtliv samtidigt som en fin naturmiljö med vackra promenadstråk väntar direkt utanför dörren. Kärnas samhälle med service och omsorg ligger precis som välbesökta Tjuvkil och Marstrand på ett behändigt avstånd. För den som golfar finns det flera populära klubbar i närområdet.

Välkommen till möjligheten att besöka tomten på egen hand där huset innanför har adress Kristians Väg 10!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv