Cedergrensvägen 6

Lyckeby, Karlskrona Se på karta

595 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
555 m²

Går ni i husbyggardrömmar?
Nu saluförs en unik möjlighet att förvärva en tomt centralt i Lyckeby med stor valfrihet vad gäller byggnaden. Här kan man bygga 1-planshus alt. 2-planshus max höjd 6,5 m och 4,5 m till tomtgräns. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns i området för anslutning och betalas av köparen. Tomten är under avstyckning och blir på ca 555 kvm.

Tomten ligger attraktivt belägen med närhet till det bästa Lyckeby har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer, butiker, skolor, vårdcentral och apotek.

Exempelhus nr 1 från Myresjöhus som passar på tomten. För mer information gällande huset se https://www.myresjohus.se/vara-hus/smart-138/.
Totalentreprenad med tomt, bygglovskostnader, anslutning för vatten, el m.m. och en extra reservpost för grundläggning på 100.000 landar vi då kalkylmässigt på 3.575.000.

Exempelhus nr 2 från Smålandsvillan Villa Kalmar 2.850.000 med oinredd ovanvåning se https://www.smalandsvillan.se/vara-hus/villa-kalmar/.

Välkommen att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona