Nyproduktion

Lygnövägen Tomt 1

Lygnared, Alingsås kommun Se på karta

4 498 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 500 m²
Nyproduktion

PASSA PÅ - EN AV TVÅ TOMTER ÄR REDAN SÅLD!

Välkomna till Lygnövägen som är trivsamt och naturskönt placerad strax utanför Alingsås! Här erbjuds nu två blivande villatomter tillsammans med totalentreprenad för nybyggd villa med högt och ljust läge. Positivt förhandsbesked för enfamiljsvilla med tillhörande garage. Här planeras en byggnation och totalentreprenad med Team Lyckebacka AB. Leveransen av hus kommer från VårgårdaHus.

På denna blivande fastighet är förslaget Villa Nygård, som är en modern 1,5 plans villa med öppna och ljusa ytor. Priset i annonsen avser totalentreprenad. I detta pris ingår allt från tomtköp till färdigt hus (utvändig målning kvarstår). Markarbete, VA, el, samt alla entreprenader för att få huset inflyttningsklart. Pris för tomten, som inkluderas i totalpriset, är 875 000 kronor.

På nära avstånd nås bra pendlingsalternativ till Alingsås, Borås och Göteborg medväg 180, E20 och buss in till tågstation Alingsås. Flera sjöar med Stora Färgen och Lygnareds badplats på kort avstånd, natur och strövområden samt Alingsås golfbana. Låter det spännande?

Hör av er till Johan Birkmar 0735-332527, [email protected] på Team Lyckebacka för mer information om hus och entreprenad.

Välkomna att lämna ert intresse redan nu och kontakta fastighetsmäklare Johan Gedda eller Oscar Melin för mer information! Visning sker på egen hand eller med ansvariga fastighetsmäklare vid önskemål.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Alingsås

Kontakt

Johan Gedda

Fastighetsbyrån Alingsås
Mäklare Johan Gedda, Fastighetsbyrån Alingsås
0733-591513