Åker 150

Lysekil, Lysekils kommun Se på karta

975 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
4 172 m²

Allt fler av vår befolkning letar boende med lantligt läge! Man vill bosätta sig i en lugn och skön miljö, utan stress och med en större yta för barn och familj. När vi dessutom får vara med och forma vårt boende efter våra behov, så ökar intresset och chansen att man rotar sig för en lång tid framöver är stor. På den här tomten, Åker 150, finner ni mycket av dessa möjligheter. Åker 150 är en stor tomt om 4100 kvm där den med intresse för att odla och plantera fruktträd kan förverkliga sin längtan om självhushåll. Har man tonåringar som gärna bor i egen lya, skapar du med enkelhet plats för dem i ett Attefalls hus, då bor ni nära men med avskildhet. Med en kuperad och plan mark i en fantastisk miljö välkomnar jag dig till Åker 150.
Förslagen är lika många som det finns husdrömmar!
Åker som ligger strax utanför Hallinden i Lysekils kommun är ett rofyllt område med spridd bebyggelse. Bakom berget ligger Gökeplatsen med flertalet bostäder. Närheten till havet är påtaglig och en cykelfärd på endast 10 minuter tar dig till salta bad från klippor. Tomten har ett godkänt förhandsbesked och möjlighet till vatten och fiber i närheten, även tillstånd för avlopp är godkänt. Med en kuperad och plan mark i en fantastisk miljö välkomnar jag dig till Åker 150.

Närmaste matvaruhandel hittar du vid Brodalen som är ca 10 minuters bilfärd bort. Uddevalla nås på ca 20 minuter med bil, smidigt med närhet via E6:an, Lysekils centrum och kustpärlor som Smögen och Kungshamn nås på ca 30 minuter med bil.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil

Kontakta mäklaren

Jenny Labecker

Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
Mäklare Jenny Labecker, Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
+46701074483

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.