Häggvall 1:33

Lysekil, Lysekil Se på karta

725 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 568 m²

Drömmer du om att bo på landet? Nu har du chansen att köpa tomt och bygga ditt drömhus. Tomterna är belägna i Häggvall som ligger cirka en mil från Lysekils centrum. Tomterna skyddas från norr av berget och åt söder har du öppet mot ängar och sol hela dagen.

2 tomter i Häggvall om ca 2 500 kvm vardera med förhandsbesked till salu!

I Lysekil med omnejd kan du aktivera dig året om. Du har fina vandringsleder i Fjälla med Gullmarsskogen, Havets hus är värt ett besök och där kan du även avnjuta en fantastiskt god lunch på Havets hus Bistro & Café. Besök pittoreska Skaftö med fiskesamhällena Grundsund och Fiskebäckskil. Ta dig en paddeltur med kajaken eller vandra längs Kuststigen. Stångehuvud längst ut mot havsbandet i Lysekil måste upplevas!

Tomterna ligger utanför detaljplanelagt område. Bygglovsansökan prövas för varje enskilt fall. På Lysekils Kommuns hemsida finns massor av bra information att ta del av för dig som funderar på att bygga ny bostad. På sidan finns flera länk till Bygglovsguiden.

Det finns möjlighet med anslutning till kommunalt vatten.
Fiber är framdraget och det finns möjlighet att ansluta.

Besök kommunens hemsida för att läsa om byggprocessen, bygglov och lämpligt avloppssystem. Besök: www.lysekil.se och gå vidare till "bygga och bo"
Mer information finns att läsa på Boverkets hemsida: www.boverket.se

Utgångspris: 725 000 kr/tomt

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil