Hamre 2:41

Lysekil, Lysekil Karta & restider

575 000 kr
Tomticon_tomt_inactive

I natursköna Hamre strax utanför Lysekil finner vi denna obebyggda fastighet om sammantaget 5 289 kvm med närhet till Gullmarsfjorden. Tomten består av plan gräsyta, en del skog samt några äldre fruktträd omgärdat av en vacker stengärdsgård. Lantligt belägen med omedelbar närhet till den bohuslänska naturen med härliga strövområden samt bär- och svampskogar. Promenadavstånd till Gullmaren med flera fina bad- och båtmöjligheter. Centrala Lysekil med dess utbud av affärer, restauranger och service nås på en kvart. På tomten står en enklare bod som kan nyttjas under byggnationstiden. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information.

Tomten ligger utanför detaljplanelagt område. Bygglovsansökan prövas för varje enskilt fall. Positivt förhandsbesked har erhållits år 2012 men då byggnation inte påbörjats och det gått mer än två år måste nytt förhandsbesked sökas. För mer information gällande förhandsbesked, bygglov och lämpligt avloppssystem besök: www.lysekil.se och gå vidare till "bygga och bo".
Du kan också läsa mer om hur processen går till på Boverkets hemsida: http://www.boverket.se/sv/byggande/bygga-nytt-om-eller-till/forhandsbesked-for-bygglov/

Läs mer om objektet hos mäklaren

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hamre 2:41 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
575 000 kr

Statistik

3 482
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 135 dagar sedan, den 12 maj 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips

Billigare och bättre boende